Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Överjaget Underlivet

Delar av det högre ståndets anledningar verkar nu finnas på inhalator och efter en sniff kan ett styvnackad blåblodighet uppstå efter en 10 minuter för de aldra flesta. Dock verkar bara inhalationen bara verka på underlivet och förefaller inte påverka överjaget i nämnvärd omfattning.

Kronan är hård och ger skallebank

För mycket treo ger huvudvärk (där uppe) heter de nya rönen. Jag är oerhört imponerad av dessa fantastiska rön, för det lär knappast vara något nytt, men hur kommer det sig att man inser att världens mesta använda medel mothuvudvärk även orsakar huvudvärk  just nu? När de bör ha gjort så de senaste 50 åren, snarare är det väl ett tecken på att vetenskapen inte fungerar som tänkt och att vad som händer efter medlet krängts kanske inte alltid är så intressant. Man lyfter fram det bra och sedan sägs inget om resten. Kanske var det därför som Astra Zeneca gick med på att betala fjuttiga 3,7 miljarder i böter utan att ha gjort något fel! – tja det gör väl alla som den mest naturliga saken i världen eller hur?

Är det inte samma sak med den regala kronan? Den verkar hård och ger säkert skallebank efter en tid på skallen. Vi måste tänka på att båda regenterna kan ha visst anlag för huvudvärk och att kunna hjälpa dem med en befrielse från sina bördor, så att de likt vanliga medborgare kan njuta av sina alldeles vanliga liv. Varför låta gammal tradition hindra kungafamiljen att vara vanliga människor?

Livet är ett andetag djupt och inhalatorn visar hur stånd kan förändras med bara ett andetag, så varför inte unna Carl-Gustav och Silvia med sina kära älskade barn ett normalare liv? De är de väl värda?kungabloggen på svart och vitt.png

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: