Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Från Gud’s Rorschack testning Av Freud och hans insats i Horgubbarnas Fackförening

 

Jan Guillo säger det egentligen helt självklara om Vilks och tur är väl att någon ids göra det.  Man skulle väl kunna tillägga att om alla utnyttjar sin yttrandefrihet och ställde sig utanför riksdagen och skrek så kanske det inte blir så mycket vettigt sagt. Jinge kommenterar samma artikel. Den officiella Kungabloggens Mohammad bilder som gick mycket snabbt upp till första plats har nu återigen dalat något, oklart är om det är konkurensen från expertbloggen ”så här känns det att dö” och deras inträngade fotoreportage kring livet efter döden – som Muhammad bilder från dödsdriket som gjort det, men bloggen har verkligen fångat samtiden med sin oerhört tydliga första post vilken per tecken måste vara bland de bloggposter i världshistorien som sagt mest per tecken. Givetvis allt för er skull.

Påståëndet att göra något bra, fast inte göra det – kvack salvan  (Bra för den som säljer den)

Lars Vilks har dock ännu inte kommenterat några av dessa kutlurhistoriska expanderingar av det snåriga begreppet ”mohammad biler” kanske beror det på insiktsbrist i det egentliga kulturlivet eller helt enkelt på att konkurenssituationen upplevdes som för hård, vem vet. Bland de sociala livets alla dyslexier finns säkert många sätt att amputera obalanserade människors onda stumpar men antagligen finns det bättre sätt att väcka liv i gamla fantomsinnen. Att de sig ut på stan som en snabb Mr. Walker passar nog de flesta bättre även om viktnedgången aldrig blir lika snabb eller permanent som vid en regelrätt amputering.

Sist men inte minst om Silvia kunde mingla fram en massa jobb, tänk då på hur en adling av befolkningen med en massa kungar och drottningar kan skapa jobb ur intet! -Varför amputeras medborgarna från den rättigheten att själva vara kungar och drottningar i sitt eget land? Hur länge ska de amputerade inskränkningarna tillåtas fortgå?

-oink oink?

Frozen frogs thaw out and hop away

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: