Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Massera-ädelstenarna.jpg

Varning för att bli blind för runkandet!

Herr kuk är uttrycksfull och mår bra av att spotta, dock behöver barnmorskor inte alltid vara med vid förlossningen av det emotionella slemmet, den välartade mannen lär sig redan tidigt vikten av en egen relation till ”lilleman”. Just det att mannnen ständigt ser ned på sin Lilleman ställer saker och ting på huvudet emmellanåt innan han lär sig att kontrollera honom, för annars styrs många av hand handlingar av lilleman, något många förslagna kvinnor självfallet passar på att utnyttja. Men en man som själv styr sin lilleman blir svårare att manipulera med:Makeup och alla andra trix som används i det översinnliga spelet om underliven.

Robert Aschberg’s hårda marsch visade att kuken inte alltid gått för långt utan snarare har en tendens att hamna i mörkret ganska ofta, så är det också med kukmassagen! -För genom att spruta oftare verkar risken för prostatacancer också kunna minska, men samma fördelar verkar icke föreligga vid utövandet av det s.k. samlaget. Så det är därför den renlärige redan tidigt i åren runkar på och försöker att inte blir blind för runkkonsternas trallandekultur.

Upptäckaren av gravitations pullningen och the river of time.jpg

Även Den moderna Boxningens förgrundfigurer Albert insåg fördelarna med att dra i nödbromsen emmellanåt. Överkursen i intern rymdens produkter BRST, hoppar vi denna gången.

Uppåt väggarna i Wall Street

Insikten av se vad som driver människorna i olika maktcentrum kan inte bara vara intressant utan ibland också nödvändigt  för att  förstå utvecklingen. Vad får hjulen att rulla vem styr vägvalet och varför kraschar bilen? Denm officiella Svenska Kungabloggen påvisar flera saker som är uppåt väggarna, ibland så mycket att det inte går att dölja på Wall Street till exempel.  Där är incitamenten ofta kortvariga kicka och den därmed mot den längre framtiden fullständigt hänsynslösa jakten på kortvariga kickar.Går Kursen ned så verkar kokain konsumptionen öka och den tätat densiteten av massageinstitut får en ökad beläggning av inslinkande kunder som får sin penis masserad. -Ja det är inte lätt för den stenrika mäklaren när kursen går ned för då försvinner ju även kickarna på jobbet. Då återstår bara linan och ejakulerandet  i den fagra mön enligt det gamla ring så kommer jag konceptet.

Men vi ska komma ihåg att egentligen alla kan drabbas av tillståndet sexmissbruk och ingen kan egentligen känna sig helt säkra, vilket en 81-årig man påvisade då har rammlade ned från plommonträdet och slog i sitt kärnvärde så hårt att han blev sexmissbrukare. Tiden kort efter hade han spenderat över  30,000 kronor på en liten bordell i närområdet, oklart är dock om något ejakulat applicerades, men mannen lär ha sagt att en av förmågorna inte var så bra i sängen men likväl dög utomordentligt som inspirationskälla.Många andra män har dock upptäckt andra sidor av kukens uttryckfullhet, man kan hala ut den och pissa på stan tex. När hjärtat hastigt slår på fylleslören hem, hala ut den…

Beatles: Yellow submarin

In the town where I was born,
Lived a man who sailed to sea,
And he told us of his life,
In the land of submarines,

So we sailed on to the sun,
Till we found the sea green,
And we lived beneath the waves,
In our yellow submarine,

We all live in yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine,
We all live in yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine.

And our friends are all aboard,
Many more of them live next door,
And the band begins to play.

(Låt mässingljuden klinga, trumpna läppar gny)

Kommentarer till: "Hotet mot din Sperma!" (1)

  1. […] Hotet mot din Sperma! // 23 maj 2010, kl 10:08 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Hotet mot din Sperma! […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: