Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ett gott hjärta och social kannibalism Trademark.jpg

Friheter och skyldigheter står väl i någon slags balans? Om en person bara får extra rättigheter minskar väl andra personers möjligheter av det? Den mervärda kungafamiljen avlade för några decennier till sig, nu ska den tillika mervärda aveln gifta sig. Maken som nu också kommer att få ett högre värde säger sig vara något nervös. Själv är det ganska naturligt att undra om det kära paret inte inser att de är vanliga människor och att en demokratisk ordning bygger på vanliga människor. Liksom i det Tyska riket så byggde naziordningen inte bara på en mängd aktiva personer utan också på en hel del som tjänade på situationen och därmed inte gjorde något åt den. Passiviteten talar den med, men dialekten börjar bli pinsam, är det verkligen så svårt att fiska upp en stämning. Eller rimligheten i vad som kan vara rätt och fel?

Thin King

 

Kommer brudparet att ge ett löfte till Sverige att alla kungliga fördelar avskaffas?

-Eller kommer de inom ramen för sin passivitet att fortsätta med den gammaldags monarkin som i grunden bygger på människornas olika värden. När Sverige tidigare hade ståndsriksdag så brukade prästerskapet ha sina sammanträden i storkyrkan som Viktoria väljer att gifta sig uti, traditionerna hålls vid liv.  Men finns det något som egentligen hindrar att Viktoria och Daniel själva inser det orimliga i rollerna och själva avsäger sig rollen? Eller kan Carl-Gustav själv inse att det kanske inte är så roligt för barnen att bli avpetade sina rollprestatoner, utan han mognar till insikt om ett Sverige i tiden?

Bättre att fiska upp tidens språk än att få det genom

bildning och beundran.png

Tack till:

Så här känns det att dö – Experterna berättar

Ett utomordentligt Scoop till reportage, jag kunde verkligen inte gjort det bättre själv. Det behövs verkligen att vi alla ibland talar om vår gemensamma framtid – Döden, vad tänker du om din?

-Skönt att den kulturella oskulden finns kvar – ännu ett minne att bära över något som aldrig funnits!

https://www.youtube-nocookie.com/embed/5ymHQGaZrR8
Tobak dödar inte alls alltid

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: