Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Fina personer.jpg

Viktoria har gett ett mycket bra råd till sin tilltänkta – tyck inte om allting. Det låter sannolikt som ett råda alla kan klara av att följa, ack så omtänksamt.

För att inte ska kunna hända med de genetiskt privilegierade som har högre socialbidrag än andra så skyddas de från medborgarna med så kallade prickskyttar, vilket ändå inte känns helt tillfredsställande, det kanske ändå skulle se bättre ut om kungen själv kom och skjöt det han eller någon annan uppfattade som hotfullt efter att ha kikat in i kikarsiktet i några timmar. Då skulle tidningarna kunna slå upp det som att

 

”kungen räddar årtusendets bröllop”

….om Carl-Gustav skjuter ned en misstänkt medborgare. Dör denne så har Carl-Gustav som bekant åtalsfrihet och kan då bli folkhjälte på grund av ett mord som inte ens är åtalbart. Sedan kan vi alla ta varandra i händerna och sjunga alla människor är lika mycket värda för det har Carl-Gustav sagt. Att ha ett sådant kungahus är väl ändå det ultimata beviset på människornas lika värde?

 

Väx upp med kungabloggen.png

Vi manar därför folkmassorna till återhållsamhet och i stället njuta av det avmätta gräddskvättandet och andra glämdjeämnen från övermänniskornas bord. Och vad kan väl vara fel med det?

Skaver det i högern nestor, eller är det bara Schitzo

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: