Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Det osynliga har väl inget mönster aah.jpg

När bara 3000 svenskar per år dör av vanvård som vi skrev i går känns det verkligen naturligt att politikernas mening går i sär om hur de genetiskt mervärda ska förätta sitt bröllop. Att det kostar några 100 miljoner ok, men här gäller det allvarliga saker som om fadern till bruden ska leda dottern – En del präster menar att detta sänder en signal om jämställdhet.

Det är ofattbart att flera inte fått upp ögonen för detta gigantiska problem med bröllopsordningen!!! Kan strumporna Viktoria bär sända signaler om något måntro? Ja, frågorna är många men svaren är få huvudsaken är att turturduvorna varandra få. Och att guds män med politikereliten engagerar sig djupt i denna viktiga fråga. Vad kan egentligen vara viktigare? Expressen har nu börjat vakna.bröllopet minut för minut. – Tidernas TV-fest, SVT förstärker bevakningen, Skulle inte förvåna mig om någon förbannat medborgare klagar ändå, för sådan är pöbeln.

Aftonbladet TV om bröllops sponsringen. Det är intressant att se hur yta möter innehåll. – allt som sjunger är verkligen inte Rock N Roll –  Dogmatica Instamatic, Viktigare intryck,  sinnliga pök hos säk, Snack och verklighet. Vare det inte någon jävel som arbetade inom åldringsvården som sa hur det var och fick sparken, det bevisar ju att vi har yttrandefrihet och att alla väsentliga frågor får proportionerlig uppmärksamhet, eller hur?

-Varför klagar alla jävla negativa människor hela tiden?Fruktkorg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: