Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Carl-Gustav Miljövännen och miljökämpen ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA säger han.jpg

SVT satsar på stort för att beskriva det genetiska mervärdets medborgarsponsrade bröllop, för vad är naturligare för ett företag som ägnar sig åt ”public service” och använder utländska termer för att beskriva att de är till för folket, tjomenvisst blir symbollogiken intressant.

Kungahuset har ännu inte svarat på om vi ska tillåta snabbgjorda budget tatueringar där alla medborgarna kan tatuera in kungahusets genkartor på magarna för att s.a.s. få sin beskärda del av glansen. Kanske är det bråket kring överlämnandet av Viktoria som tagit all tid från Carl-Gustav. Aftonbladet skriver om vigelsbråket, där prällen själv påstår sig inte vara så supertänd på att Carl-Gustav kommer lommande med Viktoria, en del menar dock att etikdebatten om vem som ska överlämna Prinsessan är årtiondet skendebatt. Varför kan jag aldrig förstå.

SVD om kortegevägen, Expressen berättar om att Philip har nattsällskap

Madelään bland oförstående medborgare fy bubblans.jpg

Bag in box påse

När läsarna själva klagar på vanvården av gamla, eller när andra debbatterar ämnet. Nedskitna gamlingar är väl bara att tjoffa på en blöja? Att en och annan som varit med och byggt upp Sverige får ligga ensam och dö, är väl inget att gnälla om? Att ligga gammal ensam och dö belamrad med bajs är heller inget problem, för det löser väl sig bara man lägger gamlingen i en låda och sedan har man en vev som byter påse i lådan någon gång i veckan?

Kungen ska inte behöva be!

Det är så ofattbart att kungahusets bröllop inte får mer pengar nu när kungen faktiskt begärt det!!! En man av rang och så fin genetisk stamtavla ska inte behöva be om monetära enheter. Varför ska kungen egentligen behöver göra det? Men alla i den avundsjuka Svenska befolkningen ska VERKLIGEN  VETA ATT PRÄSTERNA PROTESTERAR mot att Calle vill överlämna Vikkan för något sådan vill de inte se – De är ju trotts allt guds talesmän på plats. Hur kan en del människor egentligen understå sig att jämföra det genetiska mervärdets apanagen med vanliga arbetande medborgares? Det är ju helt ofattbart.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: