Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

ööööööööööööööö.jpg

Daniel’s (ab) sjukdomsbild är icke av sådan art att den överföres via ejakulat till den kungliga släktens upphöjda genstam, således behöver icke några hovgenetiker och mervärdestekniska skäl förhindra att ejakulat applicerats för en konceptualisering av neomonarkiska enheter.  Daniel berättar i rörliga bilder ganska rörande hur rörigt det var när hans själ rördes av Viktorias änglaspel. VI får dessutom veta att förhållandet hanlar framförallt om två personer som blir kära, vilket bokstaveras ordagrannt för alla som därtill kan tänkas ha tvekat. Själv tycker jag att fler perspektiv är väldigt underliga och ganska främmande, men det kanske är vanligt med dessa perspektiv när det gäller det exklusivare och mervärdat DNA’t?

Vi får också veta hur Viktoria (ab) (varning även kungligheter kan vara sexiga – skitsnygg svartvit klänning med äkta timglas höfter.)TV4 har dessutom varit så busiga att de stulit den första intervjun med de överordnade människorna. Ja kort sagt allt är som vanligt och satteliterna samlas kring stjärnorna vars egentliga lyskraft hålls vid liv av allt mörker runtomkring, för det är väl på natten man ser att stjärnorna lyser som starkast? Faktum är att de lyser lika mycket på dagen fast man ser dem knappt, det beror väl på att andra också tillåts att lysa med liknande världen. Men visst är det ett vackert ljus. (samtliga Länkar Aftonbladet)

Dock kanske skuggan är längre än ljuset emmelanåt.Men folk är bara så avundsjuka, alla får väl 100 miljoners bröllopp finansierade av staten direkt och indirekt så vad gnäller ni om era missunsamma korpar. Låt det genetiska mervärdet vara ifred. Självfallet är brundparet bara vanliga människor, förhoppningsvis kan de också växa sig så starka så att de förstår vad det betydr i praktiskt mening. Inte bara säga orden att alla människor är lika värda som Carl-Gustav (dagen) själv gjorde – antagligen utan att förstå vad han själv sa – då hela hans titel bygger på att människor faktiskt inte är lika värda, en kung bore väl liksom vara kung över någon eller något per automatik?

GP har också varit där och lismat sött som sig bör för mervärdet. DN likaså! Genetik är viktig – Men låt oss dölja vad det handlar om och kalla det hela tradition.Expressen. SvD.Dagen berättar dessutom att guds pippi-fågel Carola också kommer och gnolar för de mervärdas stadsfinasierade bröllopp.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: