Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

muhammedbilderna

Den yttert ovanliga Rottweiler Påfågeln som många trodde inte fanns dyker då och då upp ändå.png

Påfågelstjärtarna samlas för att ögna varandras ögonsköna

Det har meddelats bloggen från flera elit-sierskor och proffs i tarotkortbranschen att Carola ska sjunga för våra turturduvor. Carola gillar de mäktiga och mervärda personerna hon också, det är därför hon försöker hålla sig väl med gud. Men sina egna föräldrar kritiserade hon ursinnigt och hårt för att de gingo skilda vägar då de frestades till skilsmässa. Själv gjorde hon samma sak från den folkkära mellanmjölksminareten Runar, oklart om hon var lika besinningslöst kritisk då. Även aftonbladet har tagit upp händelsen med Carola orala insats för de mervärda kungahuset.

Värde invalid.png

Zombie satteliteternas – Kinderegg

Kändis efter kändis verkar komma, så också mervärda personligheter inom kultur och nöjesliv, ja kort sagt personer som kan styra pöbel och sådana där sponsorer. I Amerika är nationen spänd inför ett liknande skuggdrama, det är en sattelit (aftonbladet) som inte längre kan styras utan famlar okontrollerat runt i den avmätta rymden som om Amerikat inte fanns. Den väntas dock bli en stekare den med ganska snart, åtminstone när den äntrar den jordiska atmosfären. Och som alla redan vet är det lättare att bli en stjärna när man redan är stekt, så därför kommer satteliten att få en svans efter sig vid nedstigningen till planeten.

Ack, huru outgrundligt ljusa äro icke dessa stjärnor?

ett gott hjärta och social kannibalism.png

Allergi kan uppstå.png

Inte bara kvinnor suger!

Tänk på att det inte bara är kvinnor som kan drabbas av spermaallergi! -Det var ett mycket viktigt påpekande vi fick från en homosexuell man som tyckte det var lite stötande att bara pökande kvinnor utpekades som potentiella spermaallergiker i en tidigare artikel. Såja härmed är rättelsen införd. Du får gärna göra din egen teckning av förloppet, men att kräva att vi ska rita efter dina önskemål kanske är att gå lite väl långt?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: