Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ubertech roxette Kungabloggen genetiskt laBB.jpg

En oerhört viktig insats av det svenska bandet Roxette. Gycklare och clowner har i långa tider varit verksamma inom hovet, en tradition tyvärr i utdöende. Kungahuset behöver stimulans mitt i all pressen och alla oförstående medborgare.

 

Delar av kungafamiljen är per definition sedda som mervärda medborgare, vilket bland annat visar sig i att titeln som kung är genetiskt nedärvd. Kungen har till exempel också åtalsfrihet, vilket gör att han kan slippa åtal även i fall han skjuter ned någon mindre värd person i samhället. Så är det och så långt är väl allt frid och fröjd?Nu har även Roxette förstått hur viktig prinsessan är och att göra en liten specialspelning för den merväda, (aftonbladet) varför skulle de inte få göra det?

Många är bara avundsjuka på konungen och den fina familjens härliga liv, Ofta har den vanliga medborgaren svårt att förstå vilka plikter familjen tar på sig och hur oerhört slitsamt det faktiskt är. Den officiella svenska Kungablogen tänkte därför hjälpa kungen genom att lätta lite på de betungande plikterna.

Vilks som med sina bilder blev världskänd har dock än inte hunnit kommentera Kungabloggens egna officiella förslag till utvidgad betydelse av Mohammad bilder, vilka genast klättrede upp som oväntad etta på Google vid sökning på just ”Mohammad Bilder”. Vilks är välkommen att inkomma med kommentarer kring Kungabloggens officiella förnyelse och utvidgning av begreppet till förmån för flera grupper och allas fromma inom ramen för yttrandefriheten.Kungabloggen har inte heller legat på latsidan utan har nu kunnat konstatera att det går att jobba upp sina gener under livstiden.

Senaste nytt på DNA fronten: THE KING IS BACK!

Våra data visar nu att Elvis Presley faktiskt hade identiskt DNA med Tuttankamon, kanske vi ska inför lagstiftning kring DNA uppbearbetning så att flera döda artister kan klonas till liv och spela direkt från kryokammrarna till de mervärda? Kanske svårt idag men, ibland är det ju bara tanken som räknas. Jamenar vad är roxette mot Elvis? Även en kungafamilj måste ju kunna göra karriär.

Såsså var inte avundsjuka nu, era girigburkar! Kungabloggen ger er fetare Gen-Rock direkt från Lindningen. Elvis the King gravrock direkt från genlabbet tack vare att Mohammed’s inre syn nu direktkopplats till en gammal 300 dpi laser.

The king of Rock Tuttankamon – Amenhotep

DNA Mervärdet – Nu som pyramidspel

Samma DNA på Kung Elvis presley och Tuttankamon de  är genetiskt merväda.jpg

GP skriver jämförande om Viktorias brölopp och andra händelser i media, menvem fan bryr sig liksom -the king is back, ha fattaru. Hjörne försöker sen på ledarplats att snacka sig varm för ankorna. jag säger bara Return to ZEN dear.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: