Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

global styrka alla ska kunna vara kungar och drottningar prinsar och prinsessor.png

Prinsessan och den tilltänkte (aftonbladet) har varit och inspekterat kyrkan för att pröva på hur det känns att stå där, samt inte minst träffa prästen. De ska ju trotts allt lova varandra trohet inför en gud som inte finns men som enligt bibeln var den som instiftade incesten i landet, eftersom adam och eva var de första människorna och det var gud som rörde hem soppan. Visst ok, tokigare saker har man ju hört. Här är våra turturduvor på väg in i kyrkan  Nedan människans släktträd enligt gud. Vilken bevisar att gud enligt gud själv tydligen är incestens upphovsman. Det ena kanske inte låter orimligare än det andra?

Är det Gud fader själv som står för några av de mest bisarrt provokativa event som någonsin skett, i mänsklighetens historia, då förstår ju alla att det finns en stor trygghet  den utomordentligt finstämda kulturtraditionen, eller? Hallå är det ingen som läst bibeln eller?

-Vägar du titta lite närmare på faktan eller vill du fortsätta gömma dig bakom traditionsbundenheten?

Incestens skapare och den bibliska släktkartan
Incestens skapare och den bibliska släktkartan

Vi har alltså en människovärderande ordning där en av de genetiskt priviligerade ska ingår ett partnerskap på befolkningens bekostnad och lova varandra evig trohet inför incestens upphovsman visst ok då, vem kan vara negativ till något sådant egentligen det känns ju ganska självklart?

6 generationer Jeeesus 6 uuh.png

-Jag förstår inte varför folk gnäller och är negativa över att få ynnesten att betala detta kalas? Är människorna verkligen så tjocksinta? Kan ni inte vara positiva som kungabloggen i stället för att vara så besudlade av negativiteten och allt annat ekivokt? Avundsjuka kanske det är?

Det finns väl ingen anledning att sluta med gamla traditioner?

Men se för alla del inte vad de bygger på!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: