Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

ladies night and now day hey.png

Nu är ju bägge döttrarna hemma igen, inte alls bara för att ta hand om glittret. och sånt som många oförstående kan tro. Nejdu så är det då rakt inte. Nu kanske familjen mer kan få tid och tala igenom situationen om medborgarnas lika värden, men att tala är silver och agera guld. Det enda som egentligen betyder något är hur man agerar, alla kan säga att de tror på det ena eller andra men sedan agera i en helt annan riktning.

 

Bilden kommer direkt från den nya och fräscha Kungabloggen’s Flickr paviljong

Kungabloggen sociala stolpskottsskola ska försöka lära massan att inte vara avundsjuka och allt annat de lägre klasserna kan ägna sig åt. Var i stället med och slåss om att vara nära och frottera dig med de genetiskt mervärda. En helt unik möjlighet för den gemene medborgaren att likt Daniel kunna tvätta av sig de mindre status förärade nejdernas härad.

Inte nog med dessa fina erbjudanden! -Nej Kungabloggen erbjuder nu gratisttittande direkt på Aftonbladets Kungabloggsservrar eller bara välja och vraka mellan inläggen i kungabloggens finstämda snackprofil. Och allt detta får du helt gratis, mest för att kungabloggen är så osjälvisk och positiv.

Kungabloggen’s filmklipp

 

 

Kunglig Baktalning

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: