Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Kådisbellan till himmelen.jpg

I ena änden av skalan så säljer en flicka sin oskuld i tv, i andra änden är det sålunda besuttenheten som sätter på. Ett intressant och ur vissa intressen lovärt perspektiv.  Förvisso berättar försäljerskan av oskulden att det inte är för pengarna, och vi förstår väl alla att man inte säljer något för pengarna eller viker ut sig för att bli kändis eller få stålar, nehejdu – det var ju en roligt grej liksom. Javisst kan man förtå det, hur hade pressen tagit emot jag säljer oskulden för pengarnas skull då? hipp hipp horaaa? Men visst så är det billigast vinner. Det är anbudsförfaranden och det fungerar så jälva bra till varenda jävla ålderdomshem och till de som byggt upp landet. så  det funkar väl god soul i rocken för andra åsså? (samtliga länkar aftonbladet) -Bella in bella nu går hon i bellan, öh!

AC/DC och Highway to hell i sociala media

Älskar själv det där latexsläppljudet som blir när människa efter människa schwungas ut på kunskapslyft, ”du är lika mycket värd resor”, tänker ta fram en gummidriven modell i äkta tyskt industrigummi av äkta reeeperbahn kvalität så att alla får uppleva det där med : Varats oliderliga lätthet.

Rammstein med munsköljen

Härlig spännvidd i den himmelska utplåningens sociala spånplattemedia. Splaff! Var blev den nya sloganden för american airlines efter 9/11 blev det: AA takes you stright to the office? En sån slogan kan väl aldrig bli en smashit va?

-You are rubber i am glue, Yohoo.

AA Airline ticket with Kungabloggen American airlines straight to the office 2.png

 

Kungahuset på entreprenad

I stället för att erbjuda befolkningen en kådisbella för att möta rymden ur ett större perspekiv tänkte jag – Varför inte bjuda ut kungahuset på entreprenad ? Det fungerar ju så bra i övriga samhället och till de utarbetade satarna som byggt landet, varför inte för kungahuset också? Det skulle ju dessutom försäkra kungahuset om ordentligt med friskt blod i ådrorna, eller hur?

Det skulle också sända signalen till omvärlden att det inte längre är ok med specifika genetiska privilegium av stadsfinansierad typ, det kanske kan bli precis som me Tungviktsbältet i amerikat, en massa olika bälten och här en massa olika kungar

Nu när ena dottern är hemkommit och familjen mera samlad kanske det är dag att lotsa in familjen i en tänkbar utveckling av monarkin, antigen via att kungahuset går på entreprenad eller att alla aldlas till både kung och drottning. Skulle det inte vara bättre för sessorna med en stabilare om mera demokratisk monarki i tiden?Vad säger familjeöverhuvudet? -är du man nog att tala för saken och svara på frågorna du får? Tänk på att Danne kan relaxa å softa mera. Men framförall kan du väl tänka på vad har sverige att förlora på att din roll går på entreprenad? Den enda tänkbara förlusten torde väl vara det genetiska privilegiumet och det kan ju komma familjen väl tillgodo i form av minskad hotbild, inbilldad såsom verklig

och det kan väl aldrig vara fel?

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: