Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Uber lebern.jpg

Äntligen en värdig ersättare till Epa-Traktorn

Många missionerar friskt för monarkin men något som kungar i alla tider också verkar gjort, resultatet har blvit en hel del avkomma ute i byggderna. För de kungliga dekreten har icke enkom varit ordamässiga i sin mening, en och annan sagge verkar ha smugit med lite här och där. För vad betyder väl annars ett blåblodigt stånd?

Ett sätt att stark bevisa människors olika värden utan att det märks så mycket är att kommentera deras utseende, då kan ju den eller den kändisen bli ärdens snyggaste människa, men vad som aldrig sägs är att det är bara ur kretsen kändisar de väljs så också med allas vår egna Daniel plötsligt mycket attraktiv trotts att mest ytan förändrats. Men visst är det ett smart sätt att sprida budskapet om det genetiska mervärdet eller hur? Så kanske ska vi alla bara vara glada över den kungliga givmildheten att såsa av sig rent historisk , det bör väl göra att det också ute i folkhemsvaggorna finns lite anlag för kombinerat överjag och underliv.

Tänk om alla fick vara kung och drottning, så stark monarkins förankring skulle bli, men här ryggar många så kallde monarkister och visar med detta att de är för allt annat än en stark monarki. -De är i själva verket rädda för den och döljer det med att stödja de genetiska privilegiumens ensamrätter precis som de flesta rasister gör.

Varför så negativa och okynniga till en stark monarki? Var positiva till en utveckling av den precis som kongabloggen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: