Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Eftersom allas vår egen Sverker upplever det som ett plus att börja med personintervjuer och inte har för avsikt att börja stryka medhårs kanske det kan vara möjligt att den vägen få fram varför åtalsfriheten och rätten att begå vilket brott som helst men ändå slippa åtal bevisar att alla människor har lika värde och dessutom är lika inför lagen.  Kungen säger sig enligt uppgift tro det och han skulle väl då vara det ultimata beviset på att så är fallet?

Utbildningsnivån är låg i landet och en del kanske inte förstår att just detta bara är ytterligare ett skönt bevis på människornas lika värde, vi hoppas att Sverker kan vara med och förklara detta för alla icke upplysta. Man behöver inte vara professor för att inse att det är en stor ära i livet att få utbilda någon som ska bli mervärd, för det är oerhört ärande för vem som helst att kunna utbilda någon medlem i kungahuset och dess närhet, det är inte alls samma sak som utbildning av medborgarpatrasket. Nej på med överdragskläder så att dogmatikens ytterrockar kan få löpa.

Nej, tvi vale, nån måtta får det va! pttjofssht..

Folkmunsgafflandet är bara knivigt och behöver raka besked, Carl-Philip har designat en bestickserie av återvunna bildelar som underståtarna kan trycka i munnen eller bara sitta och suga på. Vad mer kan man egentligen begära? Många medborgare förstår inte att att de kan ta skeden i mun. Kanske blir det ett uppdrag för robot-politruck version 6,0 vilken måhända om tjoget år ersätter politik 2,0 väldigt passande?

 

naturalization political tuuut tuuut.jpg

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: