Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

även kungar är vanliga människor.png

Kungahusen måste skyddas från medborgarna och självklart är det medborgarna som ska betala för det hela. (ab) För i dessa tider vet man ju aldrig vad som kan hända med så många galna medborgare som inte förstår sig på att uppskatta den urgamla principen om genetiskt mervärde som kungahuset och flera rasistiska traditioner bygger på.

Kungabloggen har funderat på att föreslå till SÄPO ett helt medborgarfritt landskap där man expropierar bosättarnas egendommar för att kunna höja säkerhetsnivån till ett för konungahuset behagligt klimat. Där medborgare och andra potentiella hot inte kan komma åt de mervärda eller deras principiella skyddsbehov.

En annan tanke som slog sig ned hos oss som en reguljär bomb var ett mail där det stod: Tänk om kungahuset utgör en fara för sig själva genom att åtjuta så stora rättigheter för sin genetiks skull, varför inte fundera över orsaken till de eventuella hot man anser sig uppleva lite mer i stället?  Mailet var undertecknat kungabloggen forever.

Tja vad kan vi säga annat än att vidareförmedla innehållet till hovet, kungen och SÄPO. Fram för en monarki i tiden undanröj potentiellt hotfulla element, varför inte starta smärre personundersökningar på människor som inte förstår sig på att medborgarna promt ska betala 100 miljoner för ett brölopp? De måste väl vara hotfulla psykfall allesammans även om en hotbild kanske kan förstärka den allmäna bilden av kungahusets enorma utsatthet. Vem vet?

När jag läser Aftonbladet stora test av sportskor så är det uppenbart att vi kanske borde göra en Adidas etiopien kollektion och en Adidas monarki, dels för att visa att vi bryr oss. Sedan vill vi gärna likt kungahuset tala om människornas lika värde samtidigt som massvis med människor svälter, saknar mat och mediciner. Men att ändå medborgarna ska vara tacksamma för att få vara med och pynta kalaset, kanse till och med få en sko där det står vi bryr oss på. -Tänk du en äkta Adidas Monarki! Det måste vara det ultimata beviset på att alla är lika värde och att kungens åtalsfrihet ska man inte tala om.

Det är bara avundjuka som talar om sånt.. såsså. Iväg med er nu konungen behöver med frid och pengar, ökar hotbilder kanske man också kan vinna sympati på det, man tager vad man haver, eller så skaffar man det, så enkelt kan det vara, men det förstår inte alla vanliga medborgare.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: