Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Medborgare

Som vi vet har vi försökt att göra öka tillgängligheten på Kungabloggens informationsmaterial så att de lättare kan nås av den enskilde medborgaren. Vissa ansåg det var fantastiskt bra att kunnna får se utbildningsvideon: Thin King på youtube, men sanningen att säga inget verkar gå upp mot Aftonbladet egna videoklipp när det gäller att nå medborgarna med utbildningsmaterialet på bred front, fakta talar för sig själv.

 

Aftonbladet Videoklipp: Thin King av kungabloggen 12700 visningar

Youtube kungabloggen:Thing King  17 visningar

 

Alltså är det någon skillnad på Aftonbladets videoklipp och tuben, tja lite va?

Den nya stolta videon om att vägra baktala konungen har redan ett stort antal visningar, så visst fungerar Aftonbladet video bra, jag har dock inte lyckats lägga in videon än på bloggen men det kanske kommer, kungen har dock inte hört av sig och berättat om han avser att visa att alla människor är lika värda i praktiken, vilket kanske kan vara lämplig då ett kongahus knappast på något sätt gjort sig berömt för den principen. Men det är ju lätt att säga för alla att de tror på människornas lika värde, när hela deras roll bygger på något annat.

Några av ungarna har dock visat perforerade skäl och nu är det inte bara den något lemlästande sidoejakuleringen vi tänker på utan att glidarna på kräm nu självfallet ska få ett eget frimärke. Vi hälsar dem välkommna att åsyna vårt pedagogiska utbildingsmaterial, samt att gå i svaromål på den väckta frågeställningen. Videovisningen är kostnadsfri.

 

RSS för Kungabloggens filmförevisning

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: