Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Protesdyrningens Messiasfigurer och den socialromantiska  genetikens välfenissade klätterställning

Protesdyrningens Messiasfigurer och den sociala genetiken

Första Protesdyrkar biografin i den genetiska jämställdhetens ställe

Kungabloggen som alltid viljat stärka monarkin får gång på gång se skräckscenarior där en eller ett par medlemmar ur den stackars luggslitna och redan hårt prövade familjen får rycka ut för att rädda alltsammans. (aftonbladet) Nu senast var det hennes majestät prinsessan Viktoria som räddade familjen återigen, hur länge ska de stackarna orka? Är det då inte bättre att befolkningen bistår kungahuset med dessa evinnerligt betungande göromål, så slipper de väna sessorna slå huvudet i väggen som för att bevisa att uppdraget är för tungt genom att knäcka mervärdet av sitt genom.

Viktoria ska nu lova evig trohet till en man och dessutom till samma person som ligger bakom jordens längsta incestuösa kulturtradition av att bara ha sex inom familjen kreatören av Adam och Eva.

6 gen vad tänkte du på.gif

Det oändligt hedersamma uppdraget att dokumentera de delar av den genetiskt priviligerade släktens finheter gick till den välsignat tacksamma Olle Häger. (aftonbladet) VI hoppas alla att han inte tar upp de mindre smickrande eventen när enväldeskonungen smörker sina lurviga med försäljare av dödsknark och diktatornernas (aftonbladet)  bästa vänner, ty det skulle ju bära ett kungligt vittnesmål om konsten att skapa beroende och det kan icke gå för sig att knarkkungar umgås med andra beroendeskapande kungar, åtminstone inte officiellt! Nej, sådan måste genast stävjas. Varför är alla så jävla negativa och avundsjuka egentligen? Hovet känner tydligen också till uppgifterna om att en del små barn har det svårt att få bröd på bordet i dagens Sverige, inofficiellt lär dock monarkin genom ramen av sitt handlande ha uttryckt.

-Har de inte bröd på bordet kan de väl äta kakor i stället?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: