Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Det är Johns Fel att ekonomin är i olag och det är sant. För det är ju följa John leken som i lågkonjunkturen eller de tillfälliga svackornas ledband får de andra investerarna att börja trumma på sin dröm om att sälja NU. Säljer alla nu så sjunker kursen och det vet alla, men ändå så gör man det för väntar kan som bekant något annat hända.Det är som en gammal Da vinci, leendet är bekant men man förstår det ändå inte riktigt, när det sakta breder ut sig från kant till kant. (SvD) DN Varför måste alla följa John?

jackie.png

Tacka vet jag kvinnor de håller alltid sams och vet att tids nog så reder sig allt. Den grekiska rubeln ska hållas flytande, eller hur var det? Ship ohoy, my father was a fisherman my my mother was a fishermans friend.

Att slå mynt av det sedelärande

Att uppmärksamma är exakt andra sidan av att diskriminera, när du koncentrerar dig på en sak så diskriminerar du stimulin från andra intryck, hur svårt kan det egentligen vara att förstå? Att koncentrera kraft på en rasistisk grundprincip om människors olika värde inför till exempelvis lagen det kan man förtäckt göra och prata om kungahuset, för det är i grunden en diskriminering av de som står under de genetiskt priviligerades födslorätt. Precis som ett prisma eller förstorningglas koncentrerar ljusknippet, så kastar och koncentrationen den starkaste skuggan över företeelsen. Man kan fråga vad ska vi göra utan kung, lika vettigt är att fråga vad ska slavarna göra utan sin ägare, ett intresssant perspektiv må jag säga vartifrån kom det egentligen? Det ligger väl aldrig en värdering i själva frågan va?

Ska vi lägga ned monarkin, (aftonbladet) tja varför inte reformera den så att alla kan ta del av den på lika villkor, samt sist men inte minst vad anser personen som upplever sig som ensam kung i Sverige om förslaget att adla befolkningen till kungar, drottningar, prinsar och prinsessor? Vad tänker denne göra för att manifestera en sådan monarki, för en kunglighet i tiden?

Det arkadiska museéts tidelagsperrong?

Å andra sidan så är just kungahuset med sin odemokratiska modell av genetiska privilegium en ganska finstämd berättelse om hur lagstiftarens handgripligt parat graferna för lagstifningens mening i ett ålderstiget och anrikt tidelag mellan makten och den tronande akten. Så varför inte bevara just denna eleganta tidelagsperrong av djuriskt frustande social ståtlighet. Klipp ett hål i örat på dem med din stora tång å ett i näsan. Varför inte vara positiv inför den orättvisa tid som varit?

 

Varför inte skriva den utmjölkade Nötkreaturets Sång & Den stora Parad Oxen

Jag säger det gång efter gång men ingen lyssnar, det är redan skrivet i en annan sång. ko ack ack ack, ko ack ack ack ack a. Tack ska ni ha.

kunglig hovsamhet och dundee.jpg

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: