Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Deg är konstigt, liksom vårt dagliga bokstavsbröd. Men blandar man den rätt så kan det faktiskt bli en riktigt tavla. Vad jag har märkt i bokstavsskörden att att ordets sädeslärande bett-tydelse ofta gnolar om vikten med ramar.

Omega tre kan vara som A i ABC det hjälper till men skapar inte så många egna ord eller karossmeningar i mercedesklassen. Daimler Benz är väl mera för den som fångar brödugglan i krysset?

Smäktande uppbådar vi en pomöst ståtligt kölhalning av löken. För att äntligen kunna gråta några tårar till the onion cryers megahit ”it is so cool to be hot” och verkligen känna igen oss i hur hjältarna vandrar in i solnedgången till romantisk tonsättning och samtidigt se hur naturens alla små vackra växter knoppar upp sig, till ackompanjemanget av mustiga kåtbrölande, köttvrål och kråmålanden innan vi alla får nog och

reser oss ur bions klaffstolar för att återigen sätta våra bottenfrusna klövar i den sedan länge stekta asfalten.

Och du det där vita i gatan, det är kalcium, från urtidens pulveriserade ben. Som en mittlinje för köttbullen att omhulda tills leder gör att böjelsen uppstår i knycket.

-Salvekvarn och ha ett gott rock te flykten! Men stäm inte raka med dig spatlarna ifall ni hittar några gatvana vägar som bågnar för trycket.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: