Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

En prinsessa kan ha drabbats av ett posttraumatiskt stresstillstånd efter uppbrottet.(aftonbladet)  Kanske är det just rollen som genetiskt privilgerad som är alltför betungande för den stackars lilla prinsessan? Det är säkert inte lätt alltid lätt att leva i en invadrarfamilj där inte  egentligen någon av faders eller moderssläkterna är riktigt svensk. Bernadotte från Frankrike och mamma invadrare från ett annat land. Men det finns hjälp från några av det betungande plikterna detta, en equalisering av de monarkiska rättigheterna kanske skulle falla den unga damen på läppen?

Då får Madelään i och för sig finna sig i att: Icke blott hennes familj förärats rätten att värpa monarker. Och vadan vore nu för hemskt med det? Dessutom så skulle säkerhetsläget förändras drastiskt, den oerhört förstorade  uppmärksamhet som ibland råder vid hovet skulle spridas ned i de andra princesslagren och konstaderna för övervakning skulle i princip kunna bli noll när kungahuset är spritt över hela befolkningen – efter en geniunt kunglig adling av befolkningen. Och vad kan nu vara negativt med det?

Iofs så gör man ju avsteg från den rasistiska principen om människors olika värde och får en monarki där alla kan vara kung, drottning och därmed lika värda, men det kanske går att lära sig leva med?

Verklig festlighet.png

Fler och fler har insett hur gudomligt sädeslärande det kungliga ståndet har pökat riket runt och därmed har ättlingar som också gör anspråk på blåblodigt stånd, men hovet verkar fräsa ifrån sig. Men som tröst kanske alla aspiranter på blåståndet kanske kunne kunna få ett sigill, eller en kungligt tatuering med det gemetiska upphöjda mervärdesgenerna tatuerade direkt på bröstet via en svetsad nålplatta som kan göra effektiva budget tatueringar för de stora befolkningslagren inom en smärre tidsrymd. Det är bara att bläcka in de fastsvetsade nålarna och så : *Klatsch*

aaaa.png

Budgettatuerade sigillmedborgare

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: