Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Var tid har sin trossats, och att trossamfundens grundideal är det som styr förnekas ständigt. Men bör alla idag veta om att aktiemarknaden till stora delar styrs av tro, såväl som de internationella ekonomiska strömningarna är grundat i tro, eller som grekerna säger: Kredit – ett ord för din trovärdighet, om du är värd att tro på, är du ett ras, är du värd att tro? När borg säger att ekonomin bygger på export glömmer han bort ett ord., ekonomin bygger på tron om exportens värde, (aftonbladet)  (SvD,2)  (DN,) och nu när alla inte tror på ekonomin så sjuker självfallet kurserna, ganska mycket säkrare än amen i kyrkan, eller vad säger våra kristna kampanjvänner på dagen?

I tider av oro så visar sig just detta, om och om igen, köpare och säljare blir nervösa och den finansiella tron visar det kulturella mammonansiktet sin trosgalej.

För din tro är ytterdräkten av det du graviterar för, vare sig du vill eller ej,men  vad händer egentligen när vår tro graviterar otro? och vad händer när vår tro graviteterar falsk tro och slotten rasar en dag? Tja, delar av svaren hittar du faktiskt på dagens finansmarknad. Men nu till en gammal tro om könsmaktsordningen. och sagan om hur kuken och fittan spelade boll – kuken vann med 100 -0. Så bra, vid forstätter på den och talar om sperman och beroendet och visar vad som är beroende av vad och grunden till att en kuk kan stå och en präst kan tala.

By the tower of power Fitta

Vi kan nu som första Svenska blogg presentera sanningen om sperma beroendet. Något som en hel del killar verka ha hängt upp sig på. Men du, vill du verkligen veta sanningen om spermaberoendet? Här kommer den: Tack till ZenBudistiska Munk & Genesisbloggen Science and Nuts.

Truth about Sperm addiction – Tsela

Sanningen om Sperma beroende

Sanningen om Sperma beroende

Vad är beroende av vad i den heliga kuken med sin vita créme-ande?

Många män har i långa tider talat om sperman välgörande hudlenande egenskaper och nog är väl det en fin och välsignat tanke, dock har de själva inte varit så pigga på att bli insmorda med den välsignade crémen. Hursomhelst verkar en hanar funderat länge och väl kring ett djupt problem som brytt dem länge, nämligen sperma beroende och hur det egentligen fungerar. Kuken har tydligen instinktivt sänt signaler om att det finns ett sperma beroende i världen, till sin ägare, men ingen har föränns nu verkligen lyckats förklara hur det ligger till med spermaberoendet och dess vetenskapliga och religiösa förklaringsgrunder.

The Dickhead dilemma

Att kvinnor skulle vara spermaberoende är nog mer en mytbild som odlats av kukhuvuden, visade det sig när saken undersöktes strikt vetenskapligt. Ett stort tack också till den Svenska knullande-nunnorna bloggen ADHD och ADD som satte igång hela, lite speciellt att avrätta 2000 års pärleportsförnekelse på 2,5 rader med snack om sand spade och hink! Sanda mina ord, en nogsamt vaskad pärla. Den här upprensingen av religionträskets vedervärdiga bilder av den härliga fittan, var bra,  Religionerna är ofta så helvetes jävla sjuka när det säljer tron på att fitta är äckligt och inte nog med de,  – FY fan vad ni är snuskiga, fitta är ju härligt.  Men genom att tro på fittans äcklighet så visar ni vilka äckel ni är. Ni lämnar bort ett värdeord att använda som uthusräcke.

Ok, jag förstår, vi kan alla hata vårt djupa fittaberoende från tid till annan, och män som hatar kvinnor är nog den största myten av dem alla, de kan hata sitt beroende men just inget annat. Beroendet skapar förnekelse av fenomenets betydelse och mycket annat. Huj var det går, äre dolmen eller kyrklockan som slår?

Nu till Sperman och beroendet

Sperman är helt och hållet beroende av kvinnlig kraft för att kunna simma. Vad annat finns det? När det gäller ”Tower of power” – Cellernas powerplant” mitokondrierna så är det som alla vet bara det kvinnliga mtDNA’t som gäller. Mannen i all  ära men när det gäller   verklig kraft så är det bara kvinnliga ritningar som gäller. Faktum är om vi ska vara ärliga, det finns inget alternativ. Handen på hjärtat vad säger kuken om det?

Fittakraften rätt i din dick

Sperman går på batterier från den heliga fittakraften

Mitochondrion, Mitochondrion DNA, Vad säger Kuken om det? Dags att visa de äkta kartorna, är kuken redo för det? Den mitokondriella Eva är äldre och erfarnare än Adam, Adam betyder föresten damm Adama betyder jord eller jorddamm på hebreiska. Heva betyder liv.Så kvinnan reste sig ur gyttjan, långt innan mannen förstod vad som hänt. Måhända är det därför kvinnor älskar skit

 

 

 

Kommentarer till: "Sanningen om Sperma beroende" (2)

  1. Vilken poet du är! :D

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: