Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

gulp diction.png

A hard Bill is going to Come! And noone there to take responsability. That Really suck’s

But there is no scientific proofs of any Dick-Abstinence in the population yet

De Fiktiva Pappersvärdena och en Ekonomisk lemlästning:Gulp Fiction eller nått.

Det grekiska folket verkar inte helt nöjda med situationen och varför varför skulle de vara det? Innan Grekland var det väl Island som fått smaka på den härliga spekulationsekonomins uppfästa kaka, innan dess var det självaste USA som sålt runt lite intressanta skräppapper och trodde att skiten plötsligt skulle upphöra att vara skit om man lindade in det tillräckligt hårt. Fin och intressant tanke men har detta fungerat tidigare någon gång? Grekland vajar i prostestsång (aftonbladet)

Trossamfundet och skenheligheten

Nya demostrationer väntas och mera kommer det att bli. Ibland är det enda man kan säga så svårmodigt enkelt. I en värld som mer och mer börjar vakna för taken att länderna sitter samman med varandra kommer också insikten att denna svallvågen också börjar svepa mot kungabloggens fosterland, men här väljer nu den större kroppen att sluta ut det som inte fungerar, Grekland riskerar alltså att åka ur EMU samarbetet. Ingen vet riktigt var det slutar men kungabloggen ska berätta vad det börjar. Alltet började med Kredit.

Att allt är gammalt är inget nytt

Kredit är ett grekiskt ord som betyder förtroende, stabiliteten i hela det ekonomiska systemet är baserat på tro och egentligen inget annat. Detta faktum är mycket lätt att se när alla tror att börsen ska falla, vilket gör att alla vill sälja vilket leder till att kurserna faller osv. Med tanke på just detta är det ett besynnerligt eko man kan höra när någon talar om kreditinsitutens trovärdighet, det är en tautologisk sockerkaka  med spunnet socker ovanpå som en riktigt heat sugar bond.

Ditt liv börjar med tro för att kanske din mamma och pappa tror på dig. Men har du ljugit för de som betyder mest av allt för dig om läget och det redan då vara illa, vilket Grekland ser ut att ha gjort, ja då är det verkligen skitilla, en del experter spår faktiskt att Grekland inte går att rädda. Helt klart verkar i varje fall vara att det är den värsta krisen i landet moderna historia. (aftonbladet)

 

Tidningar som tar upp samma fenomen GP, SvD, SydS

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: