Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Det vaggar stilla i världarnas vind. Han rör hennes ryggslut sakta med handen. På ett annat ställe några mil bort skiljer döden en gammalt par åt. Under exakt samma tid i ett annat land är klockslaget ett annat och gryningen ljum för ett par som ligger och älskar i kärlekens skum. En jordnötsfarmare får punktering på ena bakhjulet och svär men tänker inte det minsta på att 11,5 år gått sen senaste punkan. Det är en platt värld och allt han tänker på är flat tire.Smulann och ströbrödet, fiskarna och smöret. Ja ooh vilken stekpanna?

Om bill bates inte fått rollen i top gun hade.jpg

Det är tidens dekadens, det är sådant som känns. Över jorden, en massa människor som just i detta nu slickas av en en blixtrande hård svält, att vara eller inte vara, det är ett påstående som påstår sig vara en fråga. Och det är just detta sättet att ställa en fråga som är så speciellt, att påstå sig vilja veta men syftet är påståendet som döljs i frågan. Tjo ho.

Kugghjulen varvar några varv till och världens nautilussnäcka vindlar i en våg, historiens timslag vandrar sakta mot land. Mekaniskt lyder frågan urfunktion och urkultur, vad är klockan? Titta du på den delen av världarnas gång. Så sitter mamma här tryggt med spinnrocken. Lisa Mmm  visar bilder som påminner mig om de man själv sett och tagit, och detta mörkrum där allt blir synligt och drömmarna sjunger sig stumma. Eller hur hennes egen lilla mun mättades av den billigaste glassen på bugdetsemestrarna. tänker inte tala om hennes syrra, har väl förfan annat å göra än att tänka på alla underbara kvinnor, jag är faktiskt jätteupptagen. Har inte tid!!! Åsså – Den lilla flickan som just fått tag i en köttbit från rikemännens bord, lystret i hennes ögon 4år, hennes ett år äldre bror som sliter den ur händer och mun på henne med ett vant slag, mamma som cyklar bort med flakcykeln, för hon kör skulor från restaurangen. Den vite mannen som fotade här är då han. Zoomar alltid tillbaka, sådär, någongång, ibland.  Durå haru någe mörkrum, eller ägnar du dig mest åt flum?

-Slummertrött sluter jag ögonen, men rycker till av en gammalmodig engelsk röst som säger: Wee see… ööh , vadårå. When you want to hide – WC- Halleluja.

Bredband åt folket flashdance.png

En blandning av Viktoria och Silvia på civilisationens vita altare? En bekännelses sociala floretter, med ett signerat papper i krysset, edet där lilla extra.

Vi är alla människor och nu när hovet börjar bli lite ifrågasatt tillhör det självfallet kutym att visa att man inte bara är människor utan extra mycket dessutom, det formella lidandet som man måste utstå har varit stort, tryckande och krupit efter väggarna. Så visst får man också ha förståelse för att alla inte gjorde exakt som Silvia ville inom hovet i den tidiga installationens gryning (aftonbladet) det känns därför nödvändigt att meddela befolkning. Samt icke att förglömma så har det blossat upp ett gräl i kommunalpolitiken där en av de styrande vill gå på det genetiska priviligatets bröllop, för att höra dem lova något åt en gud som inte finns, i varje fall inte mer där än någon annan stans.

Sedan har vi dessutom problemet med klänningen (aftonbladet) vilken ska nu väljas? Detta kan faktiskt ta dagar, veckor ja till och med månader för den verkliga konnässören.

Om bill bates inte fått rollen i top gun hade.jpg

Det känns så verkligt verkligen och om inte Bill Gates fått huvudrollen i Top Gun kanske jag fått den. Det är så många konspirationer många inte vet om, men nu slog ju Bill igenom i varje fall och det var väl bra?

Vi är alla bara människor och hur många som har dött sedan du började läsa det går inte att förstå, hur många som har födds går inte att förstå. Är jag ensam i rummet förstår jag inte alls vad som finns i rummet. När rummet fylls av människor förstår jag inte heller vad som finns i rummet, gör någon det? Men visst vist, kan vi teckna roliga tapeter och ägna oss åt det, inget problem. Vi är ju så företAGsamma med sådandär LTD, men här AB, på andra sidan sjön OY.

Hyvvä!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: