Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

travel.jpg

Som vi alla vet så vilar kungahuset på rasistiska grundvalar eller principen om människornas olika värden. — hur kan du annars bli kung över någon? Den Svenska kungabloggen fick som ni kan se tidigare lite mothugg om den faktapresentationen, vilket kanske kan förväntas då många med rasistiska värderingar inte alls gillar att se sig själva som rasister, men ofta är det bara okunnighet som leder till att man inte förstår rasismens grundtankar. Den som inte förstår att kungahuset vilar på iden om människornas olika värde har en åsikt som bör gå att komma tillrätta med via utbildning.

Läs FN resolutionen:

”…varje skillnad, undantag, inskränkning eller företräde på grund av ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung, som har till syfte eller verkan att omintetgöra eller inskränka erkännandet, åtnjutandet eller utövandet, på lika villkor, av mänskliga rättigheter och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden av det offentliga livet.”

Om det nu är någon som har intellektuella problem att förstå texten eller det faktum att kungen kan skjuta en medborgare och slippa åtal för han har åtalsfrihet och att detta i sak är en av de starkaste avstegen från rätten om människors grundläggande lika värden så kanske någon i närheten kan hjälpa dig att förstå? Detta är ju ett bevis på alla människor inte är lika inför lagen och därmed olika värda i lagstiftarnes ögon rent straffrättsligt, är det svårt att förstå? Det är oavsett om du älskar eller hatar kungahuset ett faktum. Likadant med Själva kungarollen som bygger på härstammning, vem kan någonsin påstå något annat?

Att det är ovant att betrakta saker och ting på ett nytt sätt med öppna ögon, visst det är det väl för alla. Men vem som helst kan nog förstå att kungahus inte har något med grundläggande värderingar om människors lika värden att göra utan att det snarare ingår i samma grundsyn som genuin rasism. Tycker just du inte om det läs då vad FN skriver om rasism och vänd dig till dem, publicera sedan kommunikationen det kan bli mycket intressant.

Förstår du fortfarande inte? Läs igenom FN texten igen eller Wikipedia om vad som är egentlig rasism

Viktoria ska hursomhelst gifta sig verkar det som.(aftonbladet) och inför den store  skaparen vars existens det saknas bevis för lova något som bevisats sig vara svårt för de flesta att hålla så¨visst kan det vara fint med sagor iboland, än bättre om alla förstod att de var sagor och varför inte lite bättre sagor? Kanske kan syrran som nu kallas sveriges hetaste singel komma över sidosteppningen?

 

Fortfarande tillåtet att undra?

Men det är väl ändå fortfarande tillåtet att fråga om Sverige som stat ska finansiera principer grundade i människors olika värden och genetiskt betingade privilegium? Någon i tåget kanske kan svara, utan att försöka förneka det faktum som varje logiker vet är en oomtvistad sanning och heller inget annat kan bli. Vi vet ju alla att bödlar och envåldhärskare nästan aldrig ser sig som elaka ( och det är kanske inget nytt)

 

Skriv till FN!

Håller du inte med? Kanske kan just du  få FN att skriva om resolutionen så att de gamla genetiska särbehandlingsreglerna vi alla vet tillämpas i Sverige blir undantagna? Möjligt, men faktum om särbehandlingen av det genetiska privilegiumen upphör nog inte att existera bra för det? Vill du kommentera så gör det utifrån din insikt om att det faktiska läget är att staen idkar en särbehandling av medlemmar i kungahuset som överensstämmer väl med vad FN resolutionen säger om rasisism, har du probem med De Förenade Staternas definition av rasism vänligen ta det med dem. Självfallet inser jag och många andra att det ingår i primitivaste sortens brööl-logik att förneka det faktum vi alla kan se, men alla kanske inte vill. det är ok, men det är inte denna vägra om att inse faktum som ska blockera debatten och sakfrågan.

 

Kungabloggen stödjer er

Men visst kan det fylla sin funktion att spara alla de avvikande kommentarerna för att göra ett kalendarium av dragspelsmelodiska sätt och lodanden att försöka förstöra en debatt, så ert osakliga inlägg kanske kan bli kreativt en dag till slut ändå. Det viktiga är att inte ge upp hoppet utan fortstätta kämpa för det ni tror på, eller inse att ni kan använda er värdefulla tid till något annat.. Hursomhelst så tack för ert stora stöd.

 

 

<a href=”http://www.svenskasajter.com”>SvenskaSajter.com – Den ständigt växande länkkatalogen</a>

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: