Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Vad tänker medborgarna egentligen?

Nu krävs den fina journalisten lämnar tillbaka inbjudningen till den ceremoniella delen av bröllopet där Viktoria och Daniel ska gifta sig. Den Svenska Kungabloggen har förgäves sökt den stackars journalisten som nu antagligen gått under jorden för att gömma sina sorgen att han inte tillhörde de utvalda och mervärdas skara, nej han var bara en vanlig sponsor av bröllopet och som sådan har man självfallet inga rättigheter, något som många vanliga medborgare helt enkelt inte förstår. De bara hånar vårt stolta kungahus.(aftonbladet)

Kungen orsakade astmaanfall

På grund av att kungen är värd mer än andra människor gjorde man anyo ett undantag för honom, vilket ledde till åtminstone ett kraftigt astma anfall. Är det inte förskräckligt att de förbannade medborgarna kan hålla sina allergier i schack när en mervärdig finns i närheten? (aftonbladet)

Nedan en gammal anrik fotografisk avbildning från en grupp som handlar om monarkiska förmåner. Är det bra med att 56.000 medborgareuttrycker sin vilja eller är det ett ofog som beror på folkets obildbarhet?

bildning och beundran.png

Det kanske är många korrekt blåblodiga som har den rätta näsan för att ingå i de mervärdas klubb?  då kanske de också får en åtminstone 10 miljoners bröllop eller åtminstone en kaffeservis med äkta skedar i nysilver en vacker dag? Ni andra är säkert bara avundsjuka på kungahusets historia.

Fler röster på nätet kräver nu att hela kungafamiljen ska kunna få samma åtalsfrihet som kungen har, så att alla i familjen ska kunna begå brott och slippa tänka på åtal och sådana folkliga petitesser.

Kommentarer till: "Hovet kräver tillbaka invitationen" (1)

  1. […] Hovet kräver tillbaka invitationen // 04 maj 2010, kl 20:48 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  https://kungabloggen.wordpress.com/2010/05/04/hovet-kraver-tillbaka-invitationen/ […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: