Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Först ut med konsekvens-emblemet blir nu ciggen vars loggor och paket inte längre ska assistera fjärran från sin ofta hälsovådliga verka. Att någon 100 årig jävel står och säger – har rökt i hela mitt liv och mått bra, men vem ser då de 1000 som står bredvid och intet kan säga – för de är alla döda?(aftonbladet) lite sanning om de dödas röster måste väl också kunna få höras, eller är den borta för alltid?

Döden är iofs lite svår att fånga på bild, men delar av taxin dit kan man väl få visa på paketen? Det är så

uuh

förbannat tråkigt med ett förmyndarsamhälle där man ska tvingas på andra bilder än den verkliga konsekvensen av vad man gör! Vad är det för frihet egentligen? Stackars företagares rätt att vilseleda konsumenterna får här stå tillbaka och tacka fan för det, vilket jävla helvete de åstadkommit genom årens lopp. Eller du kanske har ett annat förslag? Bra , men du ta först och rensa dödens spottkopp.  Tobak är en av de dödligaste drogerna som samhället bär och alldeles säkert den verkliga inkörsporten till allt annat, för till och med att sätta sprutan i armen och injicera är långsammare än att röka en produkt, vilket syns på tobak, metamfetamin, Crack och mycket annat.

En del kanske fastnar på GBL, vilket förvisso kan vara jävligt,oberäkneligt och svårt. Men den värsta dödsdrogen som dödar mest är nog tobak alkohol och för högt matintag – Det kanske vi kan vara nyktra nog att erkänna? Rökning bidrar med så mycket annat dåligt som bara blåses rätt ur käften på de som suger – och sen bara puffar ut det bland alla andra som det mest självklara i hela världen.

Blodtrycket och rökning, Allgeri och rökning,Graviditet och rökning, (samtliga länkar aftonbladet) Så visst fan finns det all anledning att fundera flera gånger, bara för att drogen är legal så är den inte bra, och om den är legal eller inte skiter jag i, va fan gör den här? De är inte ok att barn och ungdomar börjar röka !

Bilderna kommer från Institutet mot Dödsdroger och Psykdroger.

ooh

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: