Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Tja, är det ens tänka sig att någon kan betala det? Troligt sannolikt eller ens fantiserbart?

-Jodå ASTRA – ZENECA betalar det i böter för ett bedrägligt förfarande man inte vill kännas vid eller erkänna. Det är sjukt mycket stålar i att ”hjälpa” och här skockas gång efter gång allehanda intresse med samma vetenskapliga ytterkläder för att låtsas hjälpsamma, men under kläderna finns det något annat där vaggar sakta begärets dån och inga hinder är tillräckligt grava för att tjäna den där lilla extra kronan. Så varför betalar någon 3,7 miljarder om fastän man är oskyldigt tror du?

Kanske man inte vill visa hur man har bedragit, mörklagt vetenskapliga studier, så att allt som kommer fram om produkten som ska krängas är positivt. Då kan man väl inte berätta sanningen heller? Nej, då tar man bort det dåliga och sedan skickar man det vidare typ som till läkemdedelsverket godkänner skiten och så är det bara att håva in pengarna. Tror ni att jag är bitter och hatar Astra?  Nejdå inte alls men du kanske borde göra?

Att någon jävel tar livet av sig under uttestningen av medicinen skiter man väl fan i, människor är förbrukningsvaror och det finns alltid nya kunder. Expressen visar ett hundansikte Astra i sverige eller någon stans i världen INTE vill kännas vid. Nejdå  här pratas det mest om hur synd det är när jobben försvinner, men vem talar om den som dog under utprovingen. – Vet någon ens dennes namn? Det känns väl alltid lättare att argumentera emot denn namnöses död, eller hur? Utprovningar i U-länder ger väl billigera mediciner från det ena till det andra?

Annars handlar väl Astra i tidningarna mest om börskursen (aftonbladet)  Många sköna härliga stålar att tjäna och pengar har ju som bekant inget ansikte, nej. Jovisst ja kungen och annat kan ju va på pengarna, men det är ju bra för alla oss som rent symbollogiskt visar att vi tror på månniskornas olika värden, fastän aldrig skulle säga det – tvärtom bli skitsnea om någon sa det fastän det är en lättbevisad sanning som står skriven i handlandet och tankespråket som en ditbultat blodigel

SvD, Expressen,2

-Nej förfan sådan skit passar inte den vetenskapliga överrocken, teflonvetenskapens cocktailnippriga tidelag med folkhemsblodet. – Här var det palt –

I USA betraktas de som cowboys, som gör allt för att sälja

 

a

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: