Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Som vi alla vet så handlar reklam om att du ska återupprepa de tankar och känslospektrum jag väljer inför ditt egna handlande. Dvs jag som gör reklamen gör det självfallet för att kunna styra dig lite lättare. I fallet med just kungahuset så går det inte på något logiskt vis att förneka att själva grundidén med kungahuset bygger på samma rasgenetiska principer som rasismen självt. dvs en speciell genetik är värd mer än andras.

Det enda du har här i livet är tid! Reklam tar din tid och säger åt dig vad du ska göra, det är inte alls dåligt utan både bra och nödvändigt i ett slavsamhälle där vi vill kunna styra alla under flaggan av medbestämmande och nån slags originell idé om demokrati. Inbjudningarnas visuella prägel Inbjuden av misstag? (aftonbladet) Varför inte göra lite reklam för principen genom att förgylla dess budskap genom att blanda in lite osyldiga barn som får bära principens yta? Det skulle väl vara välgenomtänkt reklam?

Kanske är det därför en hel rad med rasister gärna talar sig varma för den ena eller andra kungen trotts att den nuvarande faktiskt har gift sig med en invandrare.Men givetvis bjuds journalister in till festligheterna, varför det kan man fråga sig, tja journalister i allmänhet har ett högre värde när det gäller att påverka, då deras röster ofta hörs mer. Men brölloppets monetära sponsorer har väl inte bjudits in?  Enväldesmonarken vill dock inte göra något väsen av sina egna affärer, då det inte alltid kan anses affärsmässigt att göra affärer av affärerna i denna sfär, snarare en olägenhet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: