Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

a18.gif

Ber om ursäkt för felet som smög sig in under gårdagen. 100 miljoner för brölloppet räcker naturligtvis inte, utan Carl-Gustavhar uttryck sig behaga mera penningar (aftonbladet) som skäl härtill har Carl angett att dottern ska ingå giftemål och att han tycker att delar av hans egendom ska upprustas. Iofs mycket behjärtansvärda ändamål som jag tror alla har stor förståelse för.

Carl – tror du inte kostnaderna för extra säkerhetsanordningar och det psykosomatiska trycket ni måste känna av, till stor del kan minskas om befolkningen adlas till en kunglig status? Det skulle väl komma som ett skönt insag att kunna slappna av mer, eller hur Carl?

Facebookgruppen: Vägra betala Vikorias bröllopp har nu bara lite mer än 55,000 medlemmar medans kungabloggens nystartade grupp Monarkins vänner bara har en medlem, därför undrar jag om du vill vara med och stödja monarkin Carl?- För ett Sverige i tiden, så slipper jag vara den enda medlemmen.

Jag  stödjer dig Carl men stödjer du mig – För ett Sverige i tiden? Lycka till med lillflickans manhattan transfer.En lite nystart kan vara gott för alla, vill du förresten vara med och skriva i kungabloggen?

Shit Club med Mahatma Gandhi the Kungabloggen collection.png

Kommentarer till: "Carl-Gustav önskar mera penningar" (1)

  1. […] Carl-Gustav önskar mera penningar // 01 maj 2010, kl 11:25 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Carl-Gustav önskar mera penningar […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: