Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Aftonbladet har en specialsajt där alla kan fria med en aftonbladetlöpsedel,  vi har fått in några förslag från en läsar som skriver

Etta Kryss tåa

när allt kommer omkring

ska pucken gå in

Kasslern i nättaket – Jaaa

 

utan anus.png

Vi har ingen aning om vad det kan tänkas betyda men publicerar ändå alstret från signaturen”Mig Hierta Dig” och hoppas samtidigt att säkerhetsstyrkorna vid giftermålet kan bli starkare för det behövs tydligen enligt flera experter. Man kan ju undra varför man måste skydda sig från befolknigen i ett rike man säger sig företräda, kanske är det något som gått fel i logiken både här och där? SÄPO ska kolla alla, men vem har brytt sig om att kolla orsaken till förtroende sprickorna som gjort att den påstådda hotbilden uppstått? Har någon sådan kontroll någonsin skett i detta ärende och vad gav kontrollen i så fall för resultat?

Kanske ska vi sätta Jan Guillo på spåret, men han verkar vara upptagen med att reta P-nissar och P-lisor, genom att bryta mot regelverket. Men kanske Jan kan förklara vilken hotbild som kan uppstå när man uppviglar mot den demokratiska eller dolda agendan? Jag inviterade Carl under gårdagen som medskribent om sin syn på monarkins utveckling, Jan Guillou är också välkommen att skriva här, kanske är det också kreativare än att beklaga sig över skvaller och samtidigt fästa än mer uppmärksamhet vid det?

communista med tomatsås och skorpa tack

-Du, jag och kungen, det kan funka även om det inte alltid rockar analytiskt i rubriken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: