Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

genetisk signalering om mervärde.jpg

100 miljoner för brölloppet, 14 mille för städningen, det haltar betänkligt, det är helt enkelt för lite pengar. Tänk halie selassie och Bokassa som utnämde sig själv till Kejsare när befolkningen svalt, de hade minsann större budgetar och var dessutom U-länder. Vi försstår att kungen och hovet lider. och vi lider med dem, Svenskar är så jävla snåla att de till och med klagar bara för att de ska betala kungabarnens p-böter är helt ofattbart. 12 tusen är väl inget att gnälla över!

Bara 3000 dör varje år i Sverige av felaktig vård, men vem fan bryr sig så länge man kan kränga myten om människornas likavärde? Näe, mera stålar till kungahuset så klart. De resterande 8-9 miljoner socialblattar måste ju lära sig att tacka för allt ändå. Sedan kan ju faktiskt alla köpa sig en kaffe blatte ändå, för detta är knatte fnatte och tjatte från ankeborg. och detta är inte ens en tidninganka. SÅ länge inte säger ordet är det ok! Men att visa det går bra!!!

blatte.jpg

Sedan bör det väl räcka med en lagom orkestrabel kampanj från reklamjättarna som återigen kör lite dragspelssanningar som ”människornas lika värden” och favoriter i repris som svensk djurhållning bryr sig om djuren att sedan deras kroppar bara finns till för att förlusta sig på det talar vi inte om. Näe, befolkningen måste nöja sig med deta … ok då, vi sänder kalle anka i jul igen då, så blir väl alla nöjda och glada.

Fin lekplats för överjaget, men vart  sitter kalles underliv
Fin lekplats för överjagen, men vart sitter Ankans underliv egentligen?

Vad säger Jinge om en förstärkt monarki där alla blir adlade och kan bestämma sin egen rang?  Tubular bell. 1 årsranson av gratis kinesisk torrmölk kastrerar sig. slut på meddelandet.

Kommentarer till: "100 miljoner för brölloppet räcker inte" (1)

  1. […] 100 miljoner för brölloppet räcker inte // 30 april 2010, kl 19:36 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  100 miljoner för brölloppet räcker inte […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: