Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Tja vad tror du

Många verkar vara rädda för en stark monarki och många falska monarkister verkar bli skrämda från vettet av en verkligt folkförankrad monarki där alla är adlade så att de själva kan bestämma sin rang efter godtycke. För det bryter ju bjärt mot den annars så pompöst inbakade värdegrunden vilken självfallet då i praktiken bygger på människornas lika värde, inte bara till ordet utan till dess mening. Men den som skräms över det måste nog också skrämmas över verkligheten och att människor vågar tala om den.

Artiklarna i den officiella kungabloggen är faktiskt beskrivningar och verklighetsåterspeglingar. Den som inte förstår om ett kungahus bygger på genetiska priviligium för en viss släkt och därmed samma grundbult som den allmäna rasismen kan självfallet bli oerhört provocerade av detta faktum och kväda ur sig de mest gemena smädelserna – Men du – Faktum kvarstår ändå oavsett vad du tycker.

Snälla ni ge inte upp hoppet och ägna er åt tröstlösa försök till nedsmuttsning bara för att den officiella kungabloggen stödjer en monarki i tiden – Vi vet att förändringar kan vara besvärliga men kalla er inte monakister om ni är motståndare till en stark och folkförankrad monarki, som bygger på något som de flesta rasister hatar nämligen principen om människors lika värde.

-Men visst förstår vi att det kan verka hotfullt och skrämmande för er!

kungabloggen på bloggy

Se här nu finns Kungabloggen hos bloggy också,

misströsta utan repa nytt mod och tåga, era negativa jävlar.

Hursomhelst finns det fortfarande personligheter som har ryggrad nog att visa var benen finns Jytte till exempel (aftonbladet) Eller varför inte ge er på sådan suspekta företeelser som wikileaks till exempel , de talar om rättvisa och allt annat sådantdär fruktansvärt,men vad hemskare är för en del är att de också påvisar orättvisorna, och något sådant kan väl inte få gå för sig?

Den genetiskt priviligerade ska självklart få censurera TV-kanalrena om så önskas, Vafalls hur skulle det annars se ut egentligen? Dock var TV4 lite busiga och smög in lite meddelande från sina sponsorer.

Äpple kanske vår vanligaste frukt

Kommentarer till: "Kränkta rasister ge inte upp! – Kämpa på!" (3)

 1. jimblund sa:

  Hej Kungadiggaren!Vad jag skrev till en upphetsat skraj ‘rasisttjej’ angående tecken i tiden.(Rörande familjen Bernadotte tycker jag dom är öerhörtt trista. fågna i en museal 1800 talsfantasi som jag inte riktigt begriper vad den egentligen har för inre funktion som den uppenbart har för så många. Tycker lite synd om bernadottarna existensiellt. ‘jag är som skansen-se mig vinka som förväntas av mig från min gyllne bur-stackars de handikappade barnen-det är dumt att röka-knark är dumt…….’ )men rörande Sverige känner jag som jag skrev till den rädda rassetjejen:Jag älskar Sverige….men det är en lugn kärlek som susar i vinden genom skogar och över sjöar….en fråga….du vet på 30talet kom en massa italienare som arbetskraftsinvandrare…dom är är fortfarande kvar….ser du till dom nåt värst…nej för Sverige är fantastiskt och öppenheten har varit det som skapade landet..tom kungahuset är ‘blattar’….jean baptiste gillade nog vitlök….jag ber dig att fundera vad du egentligen är rädd för,,,för jag undrar verkligen…jag både älskar Sverige och har förtröstan i landet….En sak som alltid är sant är att allting förändras oavsett planer och ideer…tänk vad internet blev…Tänk på sossarna som trodde de hade så bra koll och planering mmIngen kunde gissa denna förändring ens bara för tio år sedan och om inte den ena förändringen sker så sker den andra….Att söka stillestånd i detta är inte möjligt för världens förändringar har INGEN kläm på….inte ens US army…Världen är ett andligt fordon som inte låter sig styras så värst, de som försökt hamnar alltid itrubbel till och från och så ritas planerna om och om och om igen. hi hi.Men vi gör så gott vi kan och just vi i Sverige är ju rätt lyckosamma i frågan men det harbyggt på öppenhet och en vilja att internalisera (pizza/blues/rösträtt mm)det vi gillar av det som kommer till oss och låta Sverige rulla fram i det okände, konservativa kör ofta vilse i det här och det finns en konservativ vänster såväl som höger Så….Svea kränger i vinden och vinden piskar ibland..det är naturligtr att bli rädd men det är också farligt eftersom man kanske då söker en ‘stark’ (pyttsan)hand att hålla som auktoritära krafter söker utnyttja till stöd och de vill stoppa förändringen….det går ju inte-hi hi- Det blir bara nåt annat som ingen heller kunde förutse…..Älska Sveriger men försök att inte vara så rädd för henne,,,,j

  Gilla

 2. Tycker detta inte har så mycket med kommunister, sossar, moderater eller ultrahögerna att göra utan mer kan vara en fråga om grundläggande värden. Tror att många tycker synd om Bernadotteteriet och tror att många liksom jag vill hjälpa dem av från sina ålderdomliga förpliktelser och varför skulle vi inte kunna hjälpa dem om de nu har det svårt? Att man sedan samtidigt passar på att skapa ett ”sverige i tiden” visar också mer att man för hem monarkin till dess grund och mening. Faktum kvarstår att om bernatotterna inte trivs så kan vi nog komma på en lösning om de önskar avsäga sig uppdraget, eller bara adla hela befolkningen så att alla kan bli kungar, det är rent historiskt ett obeprövat grepp som jag tror inte Bernadotterna behöver vara rädda för. Vi kan väl ta det lite sakta om det nu är nervositet som förhindrar att vi får en monarki som vilar på andra grundvalar än den rasistiska principen om människors olika värden. Det andliga fordonet kan låta bra, konspiratorikerna säger det ena och andra om det, själv är jag beredd att hålla med bitvis om ett andligt fordon eller farkost. Problemet är bara att jag inte tror på konspiratorikerna, utan mer befarar att farkosten i stort saknar pilot för långsiktigare akter, något som kan behövas om man ser framtiden sakta an.

  Gilla

 3. Till de som inte blivit publicerade måste jag bara djupt beklaga att ni inte håller er till ämnet. Det har självfallet inget med att den officiella kungabloggen inte tror på yttrandefrihet eller något annat man vill göra gällande.Vi tror visst på yttrandefriheten och rätten att uttrycka sig, Men det ger inte några beklämmande rasister rätt att skita den den monarkistiska bloggens hallmatta, eller vildsinta kängururs parningsdanser för den sakens skulle, skriv gärna vart ni vill, men här uppskattar jag lite renligare tongångar, tack! Har man inget konkret eller kreativt bidrag att komma med så har man inte. Yttrandefrihet är inte att alla alltid ställer sig utanför riksdagen och skriker för full hals.Titta på rubriken i stället! Forsätt att muttra på, kanske lönar det sig till slut?Försök och anfäkta bitterheten av att inte få sprida viruspolemiken här och försöka äga fråga utan samla i stället nytt mod och kanske starta en egen blogg och beklaga er med? Vi vill inte på något sätt ta er ytterst värdefulla tid. Kanske starta ett litet missnöjesparti eller bara en dansgrupp: De försmådda själarnas bittra färd, kan det falla på läppen måntro?

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: