Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Krig skapar kärlek och annat.jpg
-The art of killing without Joy-

Ja, vi är eliten. Fattaru? Ja. vi är armén, så klart att vi inte känner glädje när vi dödar.

Krigets köttslitande realiteter göms alltid i något annat, ofta en skickligt styrd propaganda. Gulf-syndromet där amerikanska soldater men också deras barn drabbats av något som ser ut som genskador måste förtigas – för om soldaterna exponerades för något vilket sedan överfördes till nästa generation så bjöd kriget de då ofödda barnen på en present ingen ville ha, ingen kunde förstå men de flesta ändå förneka.

Varför? -Tja, soldaterna i just gulkriget och deras symptom är ganska välkända, men vem tänker på att de var krigets mest skyddade soldater? Om de utsattes för något giftigt så bör det finnas något starkare som andra utsattes för. Detta något är det okända som vi inte känner till, men kan vi ana eller tänka oss? Kan vi ana eller tänka oss hur många oskyldiga som fått smaka krigens ljuvliga kaka? Ofta är det bara när segrarens trupper råkar beskjuta sig själva eller tredje part delar av den sanningen kommer fram.

Wikileaks har ägnat sig åt att  berätta något av recepten (samtliga länkar från aftonbladet) Levergryta och blykummin är några av kryddorna från denna soppa. Av någon förunderlig anledning så kallas den som berättar för ”läcka” enorma ansträngningar görs för att mörklägga och tysta ned, för verkligheten är skadlig, verkligheten är farlig, för detta mina damer och herrar är ”the art of killing witout joy”.

Detta är det intelligenta krigets civilicerade historia, bara det svarta försvinner och då finns det bara vitt kvar, för det intelligenta kriget umgås med skickliga marknadsförare, med krigsärans levnadstecknare och fruktbarhetsgudinnorna av alla krigs hjärtinnerliga ridderligheter. Ingen vågar dock riktigt ännu marknadsföra kriget som den utlimata miljövännen, men det kanske kommer? Men visst är sagan om det intelligenta kriget en sötsmäktande hellelujagobeläng att tänka på, när din skalle skjuts sönder bakifrån och hjärnsaften skvätter.

-Säg mig vilken tanke som då faller dig på läppen, lille vän?

Urkultur Hiroshima.jpg

Krig är den totala miljövänligheten och the art of killing without Joy, kom i håg det din jävla vilde. Det är gammal kulturtradition, bara en enda av den mänskliga kulturtraditionerna är äldre, den gamla vanan att bara dö. Sesså gaska upp dig nu litegrand:din negativa jävel.

Kommentarer till: "Konsten att döda utan att känna glädje" (1)

  1. […] Konsten att döda utan att känna glädje // 30 april 2010, kl 08:45 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Konsten att döda utan att känna glädje […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: