Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

storkna icke

Monarken kämpar tapper i hårt motlut och med ett povert apanage, men är ändå elokvent och sparsmakat ämabel, inför familjens hårda prövning när kärnan splittrats på grund av tidigare amorösa utsvävningar och måhända en och annan ejakulatapplicering i fel träskmark. Det var hårt säger kungen i Aftonbladet.

Vad tror du en diktator tycker om sin egna roll? Folkets och demokratins befriare eller att han är elak. Tja, historien visar att en hel del trott på sin egna överhöghet och alltid utgått från den men ofta sagt sig vara en man av folket, för det är lönsamt och går hem, för att sälja allas likavärde är en bra saga för de mest privilegierade att sälja in. Den enda frågan är väl bara hur trovärdigt är det.

Tittar vi på Sveriges stadsskick idag så inser nog alla snabbt att vissa är genetisk privilegierade andra inte. I dag skrev någon i en Dagen att kungen tycker att alla har lika värde. -Det var skönt att höra kungen, låt oss nu testa om det är bara ord för att förgylla och befästa din egen ställning eller om de är ord ur ett allvarligt och seriöst hjärta, långt bortom rasismens tankar om genetiskt privilegium och annat med sammalunda anatomiska funt.

1/Anser inte då kungen att vi ska adla befolkningen så att alla kan bli kung och drottning?

2/Skulle det kännas bra för kungen att verka för ett sverige i tiden och avskaffa de genetiska privilegiernas tidelag med sunda demokratiska principer och tanken om människornas lika värde?

3/Om nu kungen anser att alla människor har lika mycket värde, då torde väl jag vara lika mycket värd som Silvia?

4/Tänker kungen ta vara på möjligheten att vid den äldsta dotterns bröllop tillkännagöra att sveriges monarki nu tillhör folket och inte de genetiskt privilegierade för att du tänker adla befolkningen?

5/Vad har du själv för tankar kring det hela? Är du emot att Sverige ska bli den starkaste monarkin genom tiderna eller tänker du verka för det, i så fall hur?

-Nu har du chansen att svara aftonbladets officiella kungablogg, var dag av tystnad talar det också, för det är inte orden som räknas utan handlingen så klart. 100 miljoners bröllopet är väl inget som kungen tänker missunna alla i befolkningen? Eller tror konungen att hans egna ställning är så bräcklig att han själv skulle bli förfördelad om den moderna civilisationens grundläggande principer tillämpades även på dagens konungahus?

Damp Into the Bush En räcker.jpg

Hoppas att konungen inte försöker dölja sig bakom gamla huvudvärksmedel och dess reklam, utan i stället tar ansvar för ett Sverige i tiden. Vi på aftonbladets officiella kungablogg önskar konungen all lycka inför dotterns stundande bröllop samt med att skapa en genuint folkförankrad monarki.

Om kronan ger en sådan skallebank är det bättre att vi är många att delar den, för ett Sverige i tiden.

HD om ett sverige i Tiden, SvD om hur generöst Kungafamiljen öppnar sin problematik för folket och för fram bilden av att kungen faktiskt är ganska folklig. Själv misstänker jag att när allt kommer omkring så är folket också ganska folkligt och har problem de också.

Institutet om dödsdroger och psykdroger kontrollerar 1000 faldig ADHD och ADD uppmärksammas koncentreras

Logga In Nu

Logga in till N.Nu Hemsida genom att klicka på bilden, eller rättare sagt komma till sidan logga in genom att klicka på loggan för att där få en logga att logga in nu genom. Rena DNA i ritningen-

Kommentarer till: "Kungen om människors lika värden" (11)

 1. sonja andersson sa:

  Sonja 87 år Idag kl 22:58Jag tror nog inte att det finns någon människa som inte har problem, det må vara kungliga , blåblodiga eller vanliga rödblodiga. Det finns väl alltid något en människa oroar sig över.Jag känner ju inga kungligheter, men inte tror jag att de skiljer sig från oss andra när det gäller bekymmer.

  Gilla

 2. sonja andersson sa:

  Sonja 87 År 4 aug 2010 kl 11:13Det var längesedan jag skrev på kongabloggen. Ja nu har äldsta kungadottern gått in i det gifta ståndet. Nu väntar vi på ett nytt bröllop. Månne blir det dottern Madeleine . Jag vet inte varför jag tror att hon skaffar sig ett modehus. Tänk jag tror det skulle gå väldigt bra.Sedan är det prins Carl Philip., designern. Kanske blir det han. Ja vi emotser det med glädje.

  Gilla

 3. Vi på Sveriges Officiella kungablogg äger kännedom om en familj som tror sig vara del av ett kungahus, problemet med den tron är att alla rimligen är lika kungliga och att de inte alls är valda av folket utan tronar på minnnen från rasstora dagar.Helga är ett år nu, Knut är 4 år nu, oskar 15, hildur 99, messerschmitten vet jag itne åldern på men visst är det vackert med dividerbarheteter. Någonstans kanske de finns lever sina liv och busar av bara den, men visst är det spännande?

  Gilla

 4. sonja 87år sa:

  Sonja 87 År 5 sept. 2010 kl 00:23Vårt kungahus härstammar från en bonde i Frankrike. Hans bondgård hette Bernadotte. Kungen är fin på att harva och plöja. Verkar mer som han längtade tillbaka till bondgården i Frankrike och inte tycker att det är roligt att vara kung av Sverige.Ja vet du Kungabloggen jag tror faktiskt att det är så. Men jag tror att han gärna vill ha appanaget med sig. Får jag fråga dig Kungabloggen är du spiritist?

  Gilla

 5. Intressant. Jag tror Carl-Gustav också gör sig bättre i en roll mer jordnära. Han är född och uppvuxen under omständigheter som det för utomstående måhända kan vara svårt att förstå sig på, men visst tror jag att han bör kunna förstå att ett Sverige i tiden också tillämpar demokratiska principer när det gäller sitt egna kungahus. Därför vore en logisk avslutning att adla befolkningen innan han avsätter sig själv från den titeln han ärvt enligt principer grundade i rasismen. Dvs att födas mervärd än andra.Sonja, måste erkänna att jag inte riktigt vet vad en spiritist är, men kanske kan man vara det ändå av födsel och ohävdad vana?

  Gilla

 6. Sonja 87 år sa:

  Sonja 87 År 14 nov 2010 kl 16:26Ja nu när det avslöjats så mycket om kungens skörlevnad , så tycker jag som du att vi kan vara honom förutan. Det är ju gamla gubbar han och hans festkompisar. Ja jag förstår ju att det behövs många unga tjejer för att få igång dem. Sverige är inte betjänta av dem.

  Gilla

 7. Jovisst verkar det blå blodet vara ståndaktigt i allt sitt taskspelMen visst är det aningens väl pittoreska fresker Car-Gustav erbjuder. Men intresseväckande var ändå den kungliga hovleverantören henemarks påstående om att SÄPO baslagtog kameran från Peter Siepen. Undar vilken rätt de anser sig ha att förhindra medborgare och allmänhet en fotografisk bildning.-Men visst har taskspelet gått för långt..

  Gilla

 8. Sonja 87 år sa:

  Sonja 88 år 12 jan 2011kl 23::24Ja vi är bara människor av kött och blod, antingen vi är Kungar eller kungabarn eller helt vanliga Svensson. Nu har jag fått möjlighet att köpa Carl Gustaf den motvillige monarken. Det skall faktiskt bli intressant att läsa den.

  Gilla

 9. Med tanke på kungligheternas amorösa eskapader är vi nog alla kungabarn lite till mans och har det i släkten, vilket kanske bara är ytterligare en anledning att visa människornas lika värde.Återkom och berätta vad du tyckte om kulturboken kring skandalkungen.

  Gilla

 10. […] lika värden // 29 april 2010, kl 13:55 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Kungen om människors lika värden […]

  Gilla

 11. Spatial Veannass Not from Varanassi sa:

  2 tooth in Too many commlipents too little space, advanced in thanks!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: