Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

knugandet.png

Monarken fetalackar

Den Svenska person som anser sig besitta ensamrätten att vara konung, vill nu vräka några av sina långvariga hyresgäster ut på gatan trotts att de har ett gällande hyreskontrakt. Enligt insatta källor vill envåldsmonarken bereda plats för en utav sina döttrar som efter den försmädliga ejakuleringsincidensen vill hava en annan bosättning. Hyresgästen anser dock att det rör sig om rena trakasserierna från den genetiskt privilegierade individualiteten.

Saltstänk blinka i fjärran

Prinsessan vars trolovade tydligen applicerat sitt egna ejakulat i en norskättad fjälla, har enligt uppgifter till Kungabloggen dragit till New York för att få inspiration – därmed inte sagt att det behöver röra sig om något renodlat tröstpippande, aftonbladet meddelar att även broder och syster är på plats. Den hårdsatsande personen som utlöst det hela får dock även han stöd även han för att slippa känna sig lemlästad.

snablar ock så.jpg

Vad säger moderatkaramellen är du för en genetisk särbehandling av vissa släkter eller för möjligheten till världens genom tiderna starkaste monarki där alla kan vara kung?

Kommentarer till: "Kungen vill vräka män kvinnor och barn på gatan" (3)

 1. HEMIMAMMA sa:

  Får jag ta din elefantbild??Hemikram!!

  Gilla

 2. Javisst, Skriv en liten hyllningsdikt som berättar varför du älskar och rekommenderar kungabloggen och länka den sedan hit – så är det bara att köra på

  Gilla

 3. […] Kungen vill vräka män kvinnor och barn på gatan // 29 april 2010, kl 00:13 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  Kungen vill vräka män kvinnor och barn på gatan […]

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: