Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

MC-gängen har tröttnat på skitsnacket och erbjuder verkliga alternativ för de som också fått nog, där snackar inte en jävel om solidaritet, varför ska man egentligen tala om handlingens språk? Det är väl alltid något man visar? Men när politikerna ska översätta den praktiska handfastheten så blir det något annat. För den språkliga dräkten används så gärna att drapera verkligheten med. Har man inget bättre att komma med så försöker man översätta det hells angels lyckats så bra med, men översättningen blir som vanligt katastrofal. Man kanske ska ägna sig åt lite fundamental faktakontroll innan man försöker spela allan och rock’n roll? Allt annat borgar väl för faktafel?

betty poop.jpg

BAJS HYCKEL

Lite chokladfärgat blir det allt när gamla toblerone åker fram ur den historiska snaskboxen. Fanns det verkligen inget annat, tex de egna budskapens värde att föra fram, kan man still undra. Så i stället för att lägga värdet på sitt egna budskap så svärtar man ned den inbildade motståndaren och tror att ingen ser.

Herr Odell kanske en dag ska titta på skithusdörren, där står. Wee See, eller bara WC. Vattenklosetten är en anrik uppfinning, just det där att skita mitt i en pöl av finast dricksvatten ger en präktig känsla av makt. Det gäller att ta vara på uttryckfullheten, så detta bloggades faktiskt från Toan. Just när första klubban landade såg jag artikeln om Odells brunhågsna attack, jag kan inte hjälpa det, kanske är jag alldeles för socialromantisk, men det sa bara klick när jag läste om skiten.

Sitter nu och ska försöka posta detta med tungan och går det så går det, går det inte så kan du inte läsa det här, för mina händer är upptagna med lite annat. Men tills vi ses igen, tack för allt! Postar med tungan NUUUuu

Tack till nyheter från andra sidan och alla andra bloggare i telepatbältet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: