Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Passar inte skorna så får man väl spänna på sig något annat. Prinsessan shoppar nu utan ring.

Det går utför för glidarna.jpg

Pojkvännen ville länge berätta att förhållandet sög och ej heller hade sin forna must, det är andemeningen i vad aftonbladet förtälja, men också att han stoppades av Sveriges konung.

Jonas letar nu diskret lägenhet och har enligt uppgift inga planer på att diversifiera umgängesmönstret kavitativt i den receptiva källan för det applicerade ejakulatet. Det är i skrivande stund också osäkert om den norskättade fjällan är öppen för ett sådant förslag. Hursomhelst visar dagstidningarna hur en tänkbar framtid kan se ut för de än gång så kära turturduvorna var för sig. Men det höjs från hannehållet röster om att man nog ska vara tacksam att man inte är någon prinsessa. Vi ber henne tänka till igen.

protes befolningen kan höja sig.jpg

Nyuppstyltad äro Massan

Befolkningen kommer dock att utrustas med styltor för att kunna höja sig över sina dagliga vedermödor och således kunna vederkvicka samhället medelst godfrodig och villig arbetslusta. Målet är en krycka till varje medborgare. Ty med kryckan komma också lyckan.

Men visst tillstår det även en sjusärdeles avmätt skottkärra av mer instinktiv kannibalism att få insupa hur andra fått utstå de mest smäktande djupa försmädligt en ståtlig kärleksbåt även den kan kantra. Trotts ett kanonjobb smäcker och fin fick Jonas på båten, men alla ville inte lyssna på det örat, utan skrek i en kör: ”va sa”? ”va sa”? WASA

I den sociala monarkins rännil föll också för några hundra år sedan en annan båt med samma namn på liknande socialdyslektiska kanonjobb – bara bokstaveringen skiljer Wasa från ”va sa”. Kanonerna satt för högt, den båten välte och sjönk va? Här ser vi väl Bäckholmen från Saltsjön?

(there is still a lot of prick’s in the focus)

Beckholmen_1897_från_saltsjön.jpg

Vi tackar för idag. Ta hand om varandra och tänk på den verkliga monarkins vänner, det kungligt hovsamma i att ha lika värde och att adla befolkningen, vem kan egentligen vara emot en sådan genetisk likaställning av villkoren?

Kommentarer till: "Förhållandet utlöst vid bindningen – Kungen lägger munkavle" (1)

  1. […] Förhållandet utlöst vid bindningen – Kungen lägger munkavle // 26 april 2010, kl 16:19 Skrivet av Kungabloggen Anmäl !  utlöst vid bindningen – Kungen lägger munkavle […]

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: