Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Att ha en viss genetik och för den skull ha en speciellt utvald roll i samhället är den egentliga grundmeningen av rasismens utövande. Att stadsmakterna skulle understödja något sådant står ofta i bjärt kontrast till ett demokratiskt samhälles grundvärderingar.

DN. skjortorna och presstödet.

När ska vi kunna inse att den genetiska förfördelningen av befolkningen inte hör hemma i en modern demokrati eller i en modern monarki?


-För monarkin i tiden – Adla befolkningen

Allt annat är att prototypen för hur en utvald genetik ska få fördelar på grund av just sin genetik skull. Vad säger ni, röda lund, , Svenson i folkhemmet, Tant brun – vill ni också verka för den starkast folkförankrade monarkin i alla länder någonsin? Eller ska vi ha ett finansierat stöd till ett ojämlikt samhälle.

Kommentarer till: "Presstöd ska inte användas för att finansiera rasismen" (4)

 1. Tycker det är en självklarthet att nämnden för presstöd skall fatta sina beslut utan tanke på innehållet, men när innehållet är rent olagligt så borde självklart stödet dras tillbaka. Om ND-tidningen idag skulle ställas inför rätta för rasism eller hets emot folkgrupp, innebär det inte att staten också är medskydlig i och med att vi betalat en del av kostnaden för att trycka tidningen? // AndersPREMIÄR 1:a Majblogg.aftonbladet.se/sextoon/

  Gilla

 2. Jovisst. Staten bör inte finansiera rasismen eller premiera vissa genetiska utvecklingslinjer det är därför vi arbetar för en utbyggd monarki där alla kan vara kungar och drottningar, bara de som hatar monarkin bör väl egentligen säga nej till det?Vi får hoppas att vi har en monark som är för en djupt folkförankrad monarki, men har vi det? För i begreppet rasism ligger en särbehandling på grund av medmänniskans genetik – men då måste vi ju också inte att det är ju precis det tankegången om enbart en konung bygger på, eller hur?Ska staten verkligen finansiera denna genetiska särbehandlingen?

  Gilla

 3. Självklart ska vi fortsätta ha monarki där enbart en familj ska få bidragen.Det är fint. Slut kom.

  Gilla

 4. Varför skulle det vara finare med genetisk särbehandling?Vad är det för fel med ett starkt folkligt förankrat kungahus är du emot en stark monarki och för en genetisk särbehandling alltså?

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: