Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Jag har ett förslag som kan ge Sverige den mest folkförankrade och starkaste monarkin i världen och något så vällovligt skall väl icke behöva klinga för döva öron. Det verkar vara svårt att förstå hur en verklig monarkististiskt sinnad person kan säga nej till en såpass unik idé!

-För vilken sann monarkist kan egentligen med ett ärligt och öppet sinne säga nej till att Sverige blir den starkaste monarkin i modern tid? Varför kämpar inte de sanna monarkisterna mer för en så drömartad fulländning av hela den monarkistiska idén?

Hur skulle denna förnyelse kunna gå till?

Det låter väl fantastiskt att Sverige får det mest folkligt förankrade kungahuset i modern tid? Bara antimonarkister kan väl egentligen vara så bakåtsträvande att de säger nej till en sådan idé?

Så förverkligar vi en starkare monarki

-Tja, det faktiskt ganska enkelt att få det starkaste kungahuset i modern tid – adla befolkningen så är ju kungahuset per automatik också djupt folkförankrat! Vilka rasgenetiska krafter är det som egentligen motarbetar ett folkförankrat kungahus och vad skulle faran kunna vara med en genuint stark och balanserad monarki kunna vara?

-Tja om inte annat kanske den i praktiken visar människornas lika värde och det är ju något som många gillar att tala om i praktiken men är väldigt rädda för att visa. Så vad säger du kungen – Är ers majestät redo för det starkaste kungahuset genom tiderna?

Vad säger egentligen Jinge om det, är vi inte alla monarkister egentligen, det är väl bara de gamla monarkisterna som måste förnya sig och inse vad ett Sverige i tiden egentligen är?

Vem kan egentligen tycka att det är opassande med en förstärkning av monarkin?

Vad har ni själva för tankeallianser som binder er vid de gamla och hindrar förnyelse?

Jag vill veta vem som kan vara emot det!

Den rasistiska och genetikbaserade populismen har väl aldrig känt några egentliga gränser, det är väl lätt att inse rent historiskt, men vem kan egentligen vara emot att monarkin utvecklas för ett sverige i tiden och att de genetiska markörerna inte länge är styrande när det gäller vem som kan vara konung och drottning i detta kungarike?

Aftonbladet 1 2 3 4 om konungens och hovets rymliga tidevarv. Och en eventuellt sidoejakulerande potentat som nu går i terapi för att inte parkera förhållandet. Här är fägringen som föranlett den pittoreska  storsatsningen, det sägs att hon vet vad hon vill ha och enligt rapporterna har hon också fått det.  För att inte krokna får prinsessan ett ståndaktigt stöd av den resliga vänkretsen.

Jag tycker att vi ska glömma det eventuella sidoejakulatet och lämna hovet i fred så att de kan förbereda den stora folkliga förankringsfesten av monarkin, vad tycker egentligen du med handen på hjärtat?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: